Voor organisaties 

Voor werkgevers, HR en leidinggevenden die de potentie en waarde in hun medewerkers zien én MEER willen aanspreken.

Handvaten voor goed werkgeverschap én stimuleren van zelfregie

Over het verbeteren van het klimaat om vitaliteit, balans en werkplezier beter bespreekbaar te maken

Elkaar “echt” verstaan

Een vitaal werkklimaat

De waarde van iedere collega nog meer aanspreken? Elkaar erkennen en aanvullen om samen mooie resultaten te bereiken. Investeren in een gezond werkklimaat waar zelfregie centraal staat voor balans en werkplezier. Samen kom je verder.

Inzetbaarheid, vitaliteit, diversiteit. Mooie thema’s die je als werkgever graag wilt steunen. Hoe kun je de collega’s recht doen en hun plezier en waarde vergroten? Hoe voer je nu het goede gesprek met elkaar? Makkelijk en eenvoudig volgens More Me Methodiek!

Teamontwikkeling I Cultuurontwikkeling I Samenwerking I Motivational Talk.

Workshop

Met de workshop gesprekstechnieken volgens de More Me Methode® leer je als leidinggevende, teamleider, HR, coach een eenvoudige en treffende methodiek om het goede gesprek te voeren. Zodat balans, kracht en zelfregie meer gaat leven binnen de organisatie.

Motivational talk

Wil je op een leuke manier laagdrempelig het bewustzijn vergroten om elkaar te spiegelen op wat we onhandig kunnen doen en waarmee we ons beter in onze kracht kunnen zetten? Een talk gebaseerd op de More Me Methode® is een aansprekend middel. Go inspiratie en zelfregie!

Stuur een bericht

Kennismaken of heb je een vraag? Neem hieronder contact met mij op

Bel

0646436586

3 + 11 =

Locatie

Jagersingel 15 5241 JW Rosmalen

Geopend

M-D: 9.00 – 20.30 uur
W-V: 9.00 – 17.00 uur