Voor jou als coach 

Het professioneel en adequaat begeleiden van je cliënten of coachees staat bij jou hoog in het vaandel. Soms zou je ze nét iets MEER willen ondersteunen of activeren omdat je weet dat daar meer groei en rendement ligt.

Met meer impact coachen?

Let’s get started

De kracht van alles wat ik doe. Voor jou ook?

More Me Methode®

De More Me Methode® is een unieke, laagdrempelige en visueel sterke coachingsmethodiek. Jij en jouw klant spreken in no-time dezelfde taal en werken met inzichten die tot de verbeelding spreken. Het leereffect neemt toe en beklijft beter.

Voor iedereen die hun coachee, klant, cliënt, kind, leerling, student, medewerker of collega wil versterken om meer in hun kracht te komen en een praktisch instrument wil inzetten om het leereffect te bevorderen.

More Me Coach

Leer in 2,5e dag de methodiek helder en treffend toepassen. Je raakt bekend met de 15 essentials om met overtuiging en plezier jouw coaching te verrijken.

Een must voor iedereen die met en voor mensen werkt.

Loopbaancoach

Leer niet alleen dit prachtige vak, start ook direct met het coachen (en eventueel ook je coachingspraktijk). Vergroot je kennis en versterk jouw skills om waardevolle en gedegen loopbaancoaching te faciliteren, volgens de More Me Methode®.

Nieuwsgierig naar de essentials?

“Leer de 15 essentials en wordt gecertificeerd More Me Practitioner”

Training More Me Methode

Doelstelling

In twee dagen neem ik je mee in de 15 essentials, ik noem ze ook wel be-liefs, die jou helpen om jouw coaching vorm te geven volgens de More Me Methode®. De “groene draad” in de coaching. Wat niet voor ze werkt, buigen we om naar wat wél voor je werkt. Jij als coach hebt daarin een belangrijke rol.

Zo help jij jouw klanten met sterkere inzichten en voelen ze hun zelfregie toenemen. Gesterkt, vermogend en positief handelen ze sneller/ eerder/ beter om de zaken meer naar hun zin te maken. Het vertrouwen neemt toe dat zij zelf aan de lat staan om plezier, balans en energie na te streven. Daarbij zul je merken dat je na afloop nog positieve reacties krijgt: de inzichten beklijven en ze kunnen zichzelf stimuleren. Over persoonlijke ontwikkeling en zelfregie gesproken!

Voor wie

Deze methode is een krachtige tool voor coaches, therapeuten, begeleiders, ouders, docenten, trainers, managers, HR- en zorgprofessionals. Voor iedereen die hun coachee, klant, cliënt, kind, leerling, student, medewerker of collega wil versterken om meer in hun kracht te komen en een praktisch instrument wil inzetten om het leereffect te bevorderen.

Als het om passie voor ons vak of liefde voor onze doelgroep zijn we als mensen-werkers allemaal coach. Iedereen vervult zijn rol op zijn eigen wijze. De More Me Methode® biedt jou een pragmatisch handvat dat als sausje dient voor jouw expertise.

Vergroot je zelfvertrouwen als coach

Als coach merk je dat de coaching met de ene coachee beter verloopt dan met de andere. Logisch, want iedereen is anders: in behoefte, persoonlijkheid, energie en uitstraling. Dit heeft effect op jou als coach. De More Me Methode biedt jou handvaten om overzicht en structuur aan te brengen. Mocht een coaching “alle kanten” opgaan, heb jij een tool in handen dat voor helderheid zorgt, en daarmee vertrouwen brengt.

Coaching die beklijft

In het kort

Uniek hulpmiddel om persoonlijke groei te vergemakkelijken

Spreek met je coachee in no-time dezelfde taal

De kracht van kleur en symbolen

Sterk in het vertalen van inzichten naar persoonlijke uitdagingen

Creëer duidelijkheid wat wél voor je coachee werkt

Laagdrempelig en eenvoudige toepassing

Je stimuleert reflectie, vergroot zelfregie en zet aan tot actie

Inzichten en lessen beklijven én het leereffect neemt toe

Een vliegwiel: je coachee kan, na afloop van jouw begeleiding, het geleerde nog steeds toepassen

Voor een effectieve toepassing: 15 essentials

Stuur een bericht

Kennismaken of heb je een vraag? Neem hieronder contact met mij op

Bel

0646436586

15 + 3 =

Locatie

Jagersingel 15 5241 JW Rosmalen

Geopend

M-D: 9.00 – 20.30 uur
W-V: 9.00 – 17.00 uur